Tarieven

Individuele sessies

Een individueel consult kost € 64,- per uur (intake, sessies, eindevaluatie). Materiaalkosten zijn inbegrepen. Een oudergesprek kost €32,- per half uur. Een eerste kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur is kosteloos.

Een therapeutisch traject omvat gemiddeld 12 tot 14 sessies. Soms is langdurige begeleiding nodig. Dit is afhankelijk van de individuele situatie en hulpvraag. Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Kunstzinnige therapie is 2 per april 2016 vrijgesteld van BTW. Voor alle overige activiteiten geldt een BTW tarief van 21%.

Afspraken voor individuele sessies die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. Kijk hier verder voor naar de Algemene Voorwaarden.

Trainingen en workshops

De Duinroos verzorgt naast de KICK-training, ook teambuilding en groepsactiviteiten op maat. Prijs op aanvraag. Bij workshops en cursussen geldt een vooraf bepaald tarief, zie daarvoor de agenda.

Vergoedingen

Kunstzinnige therapie is een erkende therapievorm. Als geregistreerd therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging, de NVKToag. In de meeste gevallen vergoedt de zorgverzekeraar (deels) de kosten voor kunstzinnige therapie vanuit de aanvullende verzekering. Dat heeft géén invloed op uw eigen risico!

Meer informatie kunt u vinden op www.kunstzinnigetherapie.nl of www.zorgwijzer.nl. Controleert u echter vooraf zelf bij uw eigen zorgverzekering wat voor u van toepassing is. Een verwijzing is niet nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.